POLITICĂ DE UTILIZARE

Mărci înregistrate

Denumirile „La Limită“, “Spitalul de suflete”, “Noi doi”, editura “Eleprint”, “S.C. Nutelmania S.R.L.”, precum şi logo-urile asociate lor sunt mărci înregistrate, care pot fi folosite numai cu acordul proprietarului de drept şi numai în legătură cu produsele sau serviciile de pe site. Utilizarea altor mărci înregistrate afişate în site este permisă numai cu acordul proprietarului de drept.

Utilizarea site-ului

În timpul utilizării site-ului şi a serviciilor sale, dvs., utilizatorul, vă angajaţi să respectaţi legile în vigoare şi să nu desfăşuraţi activităţi de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol bună funcţionare a site-ului, a serverului, securitatea informaţiilor etc.; vă angajaţi să nu modificaţi, copiaţi, distribuiţi, transmiteţi, afişaţi, publicaţi, reproduceţi, creaţi produse derivate sau să vindeţi orice fel de informaţii sau servicii obţinute prin intermediul site-ului; vă angajaţi să suportaţi orice costuri adiţionale legate de utilizarea site-ului – cum ar fi cele solicitate de furnizorii de servicii telefonice şi de servicii Internet.

Utilizarea serviciilor site-ului care vă dau posibilitatea să publicaţi opinii personale (comentarii, bloguri etc., în măsura în care acestea sunt active) implică din partea dvs. angajamentul de a folosi un limbaj civilizat şi de a rămâne în limitele subiectului abordat (o carte, un autor etc.). Aprecierile rasiste, xenofobe, jignirile la adresa altor cititori, obscenităţile ş.a.m.d. sunt interzise şi atrag în mod automat nepublicarea textului în cauză. Acceptaţi, de asemenea, că publicarea comentariilor dumneavoastră nu este instantanee, ci ulterioară unei proceduri de aprobare.

Utilizarea informaţiilor de natură personală

Facem toate eforturile pentru ca informaţiile de natură personală pe care ni le furnizaţi să rămână confidenţiale. Deşi folosim în acest scop mijloace tehnice adecvate, securitatea transferului de date prin Internet nu poate fi garantată fără echivoc. Nu suntem răspunzători pentru eventualele daune provocate de transmiterea neintenţionată sau cu rea intenţie a unor informaţii de natură personală prin e-mail sau prin alte mijloace specifice Internetului. Mai multe informaţii puteţi citi aici

Limitarea responsabilităţii

Editura Eleprint şi furnizorii/partenerii săi nu pot fi traşi la răspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natură acestora, că rezultat al utilizării site-ului şi a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau că urmare a imposibilităţii utilizării acestora. Deşi face toate eforturile în acest sens, proprietarul domeniului nu garantează că funcţionarea site-ului şi a serverelor va fi neîntreruptă şi lipsită de erori, că utilizarea site-lui este lipsită de riscuri (viruşi, alte elemente sau acţiuni care pot provoca daune, specifice Internetului şi tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securităţii informaţiilor), că informaţiile furnizate prin intermediul site-ului sunt corecte şi actualizate (inclusiv disponibilitatea cărţilor şi altor produse prezentate în site).

Modificări

Eleprint îşi rezervă dreptul de a modifica oricând termenii şi condiţiile de faţă, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afişate în acest loc şi vor avea efect imediat, iar utilizarea site-ului în continuare înseamnă acceptarea implicită a acestora de către dvs.

Legislaţia aplicabilă

Termenii şi condiţiile de utilizare se supun legislaţiei române în vigoare.

Ghiroda, Jud. Timiș +40 754 846 720 contact@eleprint.ro