Politica de comandă, livrare și retur

 

                  Modalități de comandă

                  Puteți comanda cărți, cursuri sau alte produse din magazinul online prin coșul de cumpărături de pe site și prin comandă via e-mail, pe contact@eleprint.com sau la tel. 0754 846 720. Comanda se consideră valabilă numai după confirmarea ei.

                  Clientul poate anula comanda, de preferință prin e-mail, în aceeași zi în care a fost plasată, până la ora 16 sau tel. +40.754.846.720, până la ora 22. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.

                  Factura fiscală aferentă se regăsește în coletul livrat sau pe adresa de e-mail indicată de către client, la plasarea comenzii.

                  Comenzile introduse în aceeași zi, de către aceeași persoană sau de pe aceeași adresă IP, se cumulează automat într-o singură comandă, pentru care se emite o singură factură. Reducerile sau promoțiile se aplică o singură dată la comanda cumulată.

                  Denunțarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă întârziem livrarea, cu excepția situațiilor de forță majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunțarea unilaterală trebuie formulată în scris și expediată cu confirmare de primire, prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul întrării în posesia produsului/serviciilor comandate.

              În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 14 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opțiunii de plată specificată în formularul de comandă.

                  Unele comenzi necesită acordul clientului pentru condițiile de livrare, plată etc. Titularii acestor comenzi vor fi contactați de către reprezentanții www.eleprint.ro telefonic sau prin email. Dacă în termen de 10 zile, clientul nu ne trimite niciun răspuns, ne asumăm dreptul de a anula comanda.

                  Produsele distribuite pe www.eleprint.ro sunt listate în mai multe baze de date. Din acest motiv, în eventualitatea unor erori sau întârzieri în actualizarea bazei noastre de date, produsele care sunt listate ca fiind în stoc pot fi defapt epuizate. În acest caz, veți fi contactat de îndată ce aspectul ne-a fost semnalat.

                  Modalități de plată

                  Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

  1. a) online, cu cardul, în condiții de siguranță deplină, în momentul formulării comenzii. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic, Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro) sau
  2. b) ramburs, la primirea comenzii.

                  Modalități de livrare

 

  1. a) livrare națională gratuită, prin curier rapid, în toate localitățile din aria de acoperire, de pe teritoriul României,
  2. b) livrare națională gratuită, prin Poșta Română, în localitățile din afară ariei de acoperire a cuierului rapid, cu excepția perioadei de izolare la domiciliu, instituită prin O.U.G., ca urmare a stării de urgență din anul 2019,
  3. c) livrare internațională contracost, care include prețul transportului poștal/ curierului DHL, în funcție de aria geografică,
  4. d) livrare electronică, pentru cărțile în format digital.

               La comenzile de pe teritoriul României, durata transportului e de maxim 3 zile lucrătoare de la momentul plasării comenzii.

              Orarul standard al curierului rapid este de luni până vineri. În cazul în care se dorește livrarea sâmbătă, aspectul trebuie menționat în rubrica de comentarii. Livrarea sâmbătă e disponibilă doar în anumite orașe stabilite de curier și nu în toată țara.

              Sunt acceptate comenzile cu livrare în afara țării, în limita ariei DHL/ poștei, afișate pe site. Costul e valabil pentru coletele sub 2kg. La depășirea acestei greutăți, costul livrării se va recalcula. Livrările internaționale se fac exclusiv prin serviciul de curierat DHL sau Poșta Română și partenerii săi externi.

              Returnarea produselor

              Dorim să fiți pe deplin mulțumiți atunci când cumpărați produse de pe site-ul nostru, prin urmare:

              www.eleprint.ro respectă prevederile O.U.G. Nr. 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condițiile actului normativ menționat) dreptul de a returna produsele cumpărate, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv.

                     Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuării expediției, în ambalajul original și doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 14 de zile lucrătoare de la denunțarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poștă, cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate.

                      S.C. Nutelmania S.R.L. are dreptul ca – atunci când consideră că acțiunile clientului au fost cu rea-voință, să solicite acestuia daune-interese, în condițiile legislației în vigoare. Ne rezervăm de asemenea dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului în cauză.

                      Adresa de returnare a produselor este la sediul editurii, pe Aleea Crinilor, Nr. 3, Sc. B, Cod Poștal 307200, Loc. Ghiroda, Jud. Timiș, pentru retururile efectuate cu Poșta Română sau la depozitul Fan Curier Ghiroda, pentru retururile prin curier rapid.

                     Indiferent de forma de transport aleasă, retururile nu se vor expedia niciodată de către client către S.C. Nutelmania S.R.L. sau către Fan Curier, cu plata ramburs.

                    Cărțile în format digital (ebooks) nu se pot returna sub nicio condiție. Clientul are responsabilitatea de a verifica compatibilitatea formatelor electronice disponibile pe www.eleprint.ro cu dispozitivul deținut. Cărțile în format electronic securizate nu se pot converti în alte formate. S.C Nutelmania S.R.L., deținătoarea domeniului web, nu poate returna, converti sau pune la dispoziția clientului alte formate decât cele existente pe site în momentul tranzacției.

                   Cărțile în format digital securizate, în formatele PDF și EPUB, distribuite de către www.eleprint.ro pot fi accesate doar prin intermediul platformei software ADOBE DIGITAL EDITIONS. Înainte de accesarea cărților în format digital este OBLIGATORIE autorizarea Adobe Digital Editions cu un cont Adobe. În caz contrar, cărțile accesate chiar și o singură dată pe un dispozitiv neautorizat se pot citi EXCLUSIV pe acel dispozitiv. Mai mult, în cazul în care o carte eletronica a fost deschisă cu Adobe Digital Editions neautorizat, iar ulterior se face autorizarea, cartea/cărțile descărcate și accesibile înainte de autorizare vor deveni indisponibile. În această situație, www.eleprint.ro nu va restitui contravaloarea ebook-ului și nici nu va retrimite o altă copie a cărții digitale într-o varianta la care nu s-a aplicat încă licența unui utilizator.

                  Cărțile autorizate pe un cont Adobe Digital Editions nu pot fi accesate de pe alt cont, chiar dacă acele conturi sunt deținute de către aceeași persoană. Astfel, în cazul în care un cont este dezactivat, www.eleprint.ro nu va retrimite noi copii ale cărților pentru a fi autorizate pe noul cont Adobe Digital Editions.

                 Prețuri și oferte promoționale

                 Nu suntem plătitori de TVA, iar preturile de pe site includ cheltuielile de livrare, pe întreg teritoriul României. Costurile privind livrarea în străinătate vor fi menționate în momentul finalizării comenzii și/ sau precizate prin confirmarea comenzii de către reprezentanții site-ului.

                  În cazul în care www.eleprint.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menționată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă, ca să ridice pachetul de la oficiul poștal etc.), comanda va fi anulată și produsele se vor întoarce la sediul nostru. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice care se impun.     

                 În cazul în care clientul a făcut plata în avans și nu poate recepționa produsele din vina sa, în maxim 10 zile din momentul expedierii și nici nu poate fi contactat în interval de 14 zile lucrătoare, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

              Politica prețurilor/reducerilor de pe site e stabilită în totalitate de către www.eleprint.ro, iar prețul de cumpărare este cel afișat în momentul lansării comenzii.

                  Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte și sunt actualizate zilnic. În principiu, reducerile și promoțiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

                  Toate promoțiile prezentate pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

                  Forța majoră

                  Atât clientul, cât și www.eleprint.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligațiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. 

                  Recenzii online ale produselor

                  Clienții au opțiunea de a lăsa un review produselor achiziționate sub formă de text și un număr de steluțe. Review-urile sunt publice și pot fi vizualizate în pagina dedicată produsului respectiv.

                 Clienții pot viziona toate review-urile lăsate de un alt client. Numele sub care este afișat un review corespunde cu numele înscris de către utilizator.

                S.C. Nutelmania S.R.L. poate anula oricând dreptul de a lăsa recenzii online al unui utilizator, în cazul în care acesta plasează în mod repetat review-uri care nu sunt relevante/ reale.

                Părerile utilizatorilor sunt moderate, iar cele care conțin limbaj discriminatoriu, licențios etc. vor fi respinse automat de către filtrul electronic.

                Suport telefonic și tehnic

                Orice nedumerire ai avea cu privire la efectuarea unei comenzi, un produs de pe site sau altă operațiune, te invităm să ne apelezi la tel. +40.754.846.720, de luni până vineri, între orele 10 – 22. Numărul Orange e cu tarif normal.

              Pentru probleme tehnice sau alte situații care nu pot fi rezolvate telefonic, se va depune o cerere, pe adresele contact@eleprint.ro sau comenzi@eleprint.ro, care va fi preluată și soluționată, în cel mai scurt timp.

Ghiroda, Jud. Timiș +40 754 846 720 contact@eleprint.ro